0

3_Helemaal klaar voor kerstavond met je familie, maar heb je nog geen outfit om aan te trekken? Met nog maar vijf dagen tot kerst kun je nu twee dingen doen. In paniek raken, naar de stad toe racen en vervolgens winkel in en uit te rennen op zoek naar een jurkje of relaxt achter je computer plaats nemen, naar Lushified.com surfen en op je gemak een jurkje uitzoeken.

Dit bordeaux rode jurkje van Lushified bijvoorbeeld. Dit is de perfecte christmas dress om met het kerstdiner gezellig naast je oma aan te schuiven. Ga je later op de avond stappen? Dan verruil je die ballerina’s voor een paar killer heels. Een statement ketting om je hals, clutch in de hand en dit strakke jurkje transformeer je gemakkelijk van ‘goedgekeurd door de schoonouders’ tot femme fatale op de dansvloer.

Je bestelling wordt binnen 24 uur verzonden, dus je kunt geheel stress vrij de kerst beginnen. Toch liever offline shoppen? Het jurkje is ook in de Lushified pop-up store, Hooghuisstraat 3 in Eindhoven te koop. Het jurkje is daar ook in het donkerblauw en zwart verkrijgbaar.

Bekijk de jurk hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Jurk Beautiful Bordeaux rood bij Lushified.com

Jurk Beautiful Bordeaux rood bij Lushified.com

www.lushified.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties