0

Schermafbeelding 2015-01-28 om 16.00.00Het duurde maar liefst zes maanden om de driehonderd bloemen te maken die de catwalk van Chanel versierden tijdens de show in Parijs. Elke bloem had zijn eigen motortje en werd ceremonieel bewaterd tot Karl’s favoriete mannelijke model Baptiste Giabiconi, waarna deze in bloei sprongen.

Karl Lagerfeld zorgde voor een paradijselijke show in Parijs. Een wereld die naar Karl toe kwam in een droom. “One morning in bed, I saw it in a second.” verklaarde de designer na de show. Karl Lagerfeld’s statement is duidelijk, komende zomer moeten we allemaal onze buiken laten zien in crop tops. De ontwerper combineerde deze cropped bovenstukjes met grote rokken tot over de knie, enorme imker achtige hoeden en puffy beanies met een kantje voor de ogen.

Met muses als Kendall Jenner en Cara Delevingne, die overigens niet mee liep, wist Karl zijn ontwerpen te fine tunen. De tweeds, de bloemen applicaties en de prachtige bruidsjurk waarmee de show van Chanel werd afgesloten zorgde voor een futuristische wereld waar elk meisje maar wat graag in zou willen leven. Grappig feitje. Aan de sleep van de bruidsjurk werkten 15 vrouwen een maand lang!

Bekijk de show hieronder!

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties