0

Nagellak trends 2011 Sally HansenAmsterdam – Altijd lekker, zo aan het begin van de week een nieuw kleurtje op je nagels. Ditmaal testte ILBN twee nagellakken van de Sally Hansen Complete Salon Manicure-lijn. Wauw!

Frutti Petutie (nr. 540) en Gilty Pleasure (nee, geen spelfout in Gilty, zo schrijft Sally ‘t echt – nr. 310) zijn op onze nageltjes gesmeerd.  En geloof ons, deze lakjes zijn echt een treatment voor je nagels!

Het begint al bij het flesje. Doordat er een klein rubber randje onderaan de  dop zit,  heb je een goeie grip en krijg je ‘m meteen open. De borsteltjes zijn breed, zodat je (behalve bij je duim) met een strijkje de hele nagel hebt bedekt.

Sally Hansen Frutti Petuti en Gily Pleasure

Frutti Petutie (links) en Gilty Pleasure

We beginnen met Frutti Petutie, een heerlijk roze zomerkleurtje. De redelijke dikke lak blijkt al na één laagje ongelooflijk dekkend, maar op advies van Sally brengen we een tweede laagje aan. De nagellak droogt redelijk snel en het resultaat is mooi en bijzonder goed dekkend. De kleur komt precies overeen met hoe de kleur ook in het potje zit (en dat kan nog wel eens verschillen!).

Sally Hansen Frutti Petutie en Gilty Pleasure

ILBN is fan! De Complete Salon Manicure-lakjes smeren goed en geven een dekkend resultaat

Ook van Gilty Pleasure zijn we onmiddellijk fan. Dit gouden kleurtje (hij doet ons denken aan die glitterpennen waar je vroeger je kerstkaarten mee opleukte) dekt iets minder goed dan haar roze zusje, maar twee laagjes is genoeg voor een dekkend effect. Gilty Pleasure is shiny en vol glitters! Is Frutti Petutie meer een zomerkleur voor nu, Gilty Pleasure gaan we lakken als we een feestje hebben, vooral in het najaar.

Sally Hansen Gilty Pleasure

Gilty Pleasure is ideaal voor voor een feestje

Duidelijk. Deze lakjes zijn heerlijk. Doe ons de hele lijn maar!

Sally Hansen Compleet Salon Manicure, €11,95

www.sallyhansen.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties