0

Als oprichter van ILoveFashionNews.com en voormalig styliste, ben ik op de hoogte van de laatste trends. Ik zou mezelf geen blogger of 'fashionista' noemen, dat laat ik graag aan anderen over. Voor Annicvw.com lichten we graag echte modejunkies uit, vrouwen die fashion tot hun werk hebben gemaakt. Deze keer stelde ik Marlot Willems, van jolie-lot.com, een paar vragen.

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Marlot, ook wel bekend als Jolielot. Ik deel mijn passie in mode & lifestyle met mijn 52.000 volgers op Instagram (@jolielot) en website www.jolie-lot.com. Ik ben nog geen jaar bezig en er komen zoveel leuke dingen op mijn pad! Zo ben ik te zien op Net5 voor het programma Elke dag een look voor Fashionchick, heb ik een eigen kantoor op de Brouwersgracht die ik deel met allemaal andere girlbosses en heb ik samenwerkingen gedaan met vele internationale merken. Verder adviseer ik merken en bedrijven in hun digitale strategie met een grote focus op Instagram en probeer ik hard aan de weg te timmeren als styliste. Zo kom ik net terug uit Parijs waar ik een gehele editorial heb gestileerd, te leuk!

'Soms sla ik echt een beetje door dat als ik iets voorbij zie komen dat ik meteen naar de winkel fiets, omdat ik het dan zo graag wil hebben'

Waarom kunnen we jou een modejunkie noemen?
Ik ben altijd alles en iedereen aan het spotten wat ze aan hebben en raak hierdoor ook zeker geïnspireerd. Dat kan overal zijn, op straat maar natuurlijk ook op Instagram en andere inspirerende sites. Laatst zag ik een opa voorbij komen met een te gekke pet, dit is dan een nieuw projectje waarbij ik opzoek ga naar zo’n pet. Soms sla ik echt een beetje door dat als ik iets voorbij zie komen dat ik meteen naar de winkel fiets, ongeacht wat het weer is, omdat ik het dan zo graag wil hebben.


Wat zijn de drie all time favorites in jouw kast? En wat staat er nog op jouw wish list?
- Mijn Isabel Marant Nowles boots. Ik heb het echt al-tijd koud dus dit zijn mijn fashionable ’’pantoffeltjes’’.
- Onlangs heb ik een prachtige jas van Baum und Pferdgarten cadeau gekregen en dit item staat op het moment stipt op nummer 1. De kleur, fit en details van deze jas zijn echt prachtig.
- Mijn pailletten colbert die ik heb gescoord op de Noordermarkt. Hier krijg ik nog steeds ZO veel complimenten op! Dit is een item die ik echt never-er zal wegdoen.


Wat mag dit seizoen niet onze kast ontbreken?
Een item van velvet, dit is echt te leukste trend ever!

'Slonzige looks vind ik vaak de mooiste'

Wie is jouw stijlicon(en)?
De Olsen twins. Naast het feit dat ze altijd de perfecte hairdo’s hebben, wat ik altijd aan mijn kapster vraag na te bootsen maar wat nooit lukt, vind ik vrijwel alle items die ze dragen mooi. Altijd in combinatie met de juiste tas en zonnebril. Ze hebben heel erg een eigen stijl en lijken lak te hebben aan het feit dat ze er soms slonzig bijlopen (deze ’’slonzige’’ looks vind ik vaak de mooiste).www.instagram.com/jolielot/

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties