0

cecilia goulooze maison pr modejunkie 150Ben jij een échte fashion lover? Dan heb je vast wel een bepaalde verslaving. De ene modejunkie heeft talloze high heels, de ander heeft een zwak voor suéde jasjes en dan heb je nog de sieraden addicts… In deze rubriek onthullen BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld waarom zij een échte modejunkie zijn!

Maison PR’s modemanager Cécilia Goulooze (24) trapt de rubriek af! Haar verslaving? Denim!

In the right denim a girl can conquer the world… Mijn denim verslaving, hiervoor ben ik toch echt erfelijk belast door mijn beide oma’s die in de confectie zaten. Ik ben gefascineerd door de veelzijdigheid ervan. Een stoere jeans met vrouwelijke high heels. Heerlijk, die clash tussen stoer en vrouwelijkheid. Het kan allemaal met denim.

Om mijn verslaving, of meer passie, nog extra aan te wakkeren heb ik laatst een super inspirerende dame mogen ontmoeten door mijn werk als PR Manager, Simone Rommelaars (hoofd ontwerpster bij een jeans merk). Door haar leer ik alle tips & tricks.

Het gaat vaak om kleine dingen hoe je denim lekker kan dragen met karakter. Net even je t-shirtje er half in, een fijn riempje erbij, je broekspijp even goed omgeslagen. Ik moet bekennen dat ik zo’n 30 denim items heb: van broeken, biker jasjes, jurkjes en shortjes.

Gelukkig woon ik alleen, zonder vriend, want ik heb daar gewoon simpelweg geen ruimte voor door al mijn kleding. “I like my money where I can see it, hanging in my closet” is dan ook van toepassing bij mij. De meeste items heb ik besteld op Winkelstraat.nl, heerlijk in bed naar te gekke stukken zoeken. Dan hoor je mij niet meer.

Op deze foto heb ik mijn lievelingsbroek en jasje aan van Garcia Jeans, laarsjes van Sacha en het vrolijke Ibiza tasje van I am Jai heb ik gekregen van een bevriende stylist. Deze zorgt voor een beetje kleur in mijn outfit.

  • Cecilia1 maisonpr
  • Cecilia maisonpr extra
  • Cecilia2 maisonpr
  • Cecilia3 maisonpr

www.maison-pr.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties