0

lonneke nooteboom modejunkie tassen 640Ben jij een échte fashion lover? Dan heb je vast wel een bepaalde verslaving. De ene modejunkie heeft talloze high heels, de ander heeft een zwak voor suède jasjes en dan heb je nog de sieraden addicts… In deze rubriek onthullen BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld waarom zij een échte modejunkie zijn! Dit keer Lonneke Nooteboom van StyleMyDay.nl!

Tja, je zal maar een verslaving hebben nietwaar? Toen ik door ILFN werd gevraagd naar mijn grote modeverslaving hoefde ik echt niet lang na te denken! Sinds jongs af aan ben ik compleet verslaafd aan tassen. Het maakt niet uit welk formaat, kleur of merk, maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik wel een crush heb op de laatste it-bags! Ja, en helaas veranderen die nogal vaak!

De tas die het allerhoogste op mijn wishlist stond was de klassieke Mini van Chanel! Nou, die heeft daar ook wel eventjes gestaan hoor. Totdat ik met mijn lief in Miami was en we langs de Chanel store liepen en ik deze topper in de etalage zag staan. Dat was dus raak want in Europa was dit tasje niet te verkrijgen (tenzij je een eeuw op de wachtlijst wilde staan). Ik stond werkelijk aan de grond genageld! Redelijk hysterisch eigenlijk achteraf. Nadat ik een register aan redenen opengetrokken had waarom ik toch écht NU deze tas wilde, ging hij overstag. Joepie! Later vroeg ik hem welke reden de doorslag had gegeven en hij zei: “je vertelde dat dit een tasje was waar je tot je 80e mee kon doen dus toen dacht ik ‘mooi, dat is een eenmalige investering en dan ben ik er weer vanaf’.” Hahaha! Ohhh wat erg (voor hem) want dit was achteraf juist het begin van mijn verslaving!

Daarna volgden er meer zoals je ziet. Maar geloof me, ik heb ze niet allemaal van Luc gekregen hoor. Ik heb er ook zelf (maar al te graag) voor gespaard! Ik ben gek op Chanel (en compleet verliefd op mijn laatste aanwinst: de Boy Bag) maar heb ook een crush op Céline, Saint Laurent, Valentino, Proenza Schouler en Hermès. Ik heb gelukkig al een heel legertje ‘liefdes’ die ik koester en kus en die ik zo vaak mogelijk draag. Ja sorry, zo gaat dat dus echt bij mij. Het is echte liefde.

Als je me vraagt waarom ik een tassenverslaving heb dan kan ik daar kort en bondig over zijn: een mooie tas is een echte eye-catcher en maakt je outfit helemaal af. Ongeacht wat je verder draagt (je snapt wat ik bedoel toch?). Ik wissel ook echt elke dag af, bij iedere outfit hoort weer een andere tas. En als ik een tas te weinig draag en weer een nieuwe tas op mijn wishlist heb? Dan verkoop ik (met pijn in het hart) een liefde.

Maar ik ben snel getroost hoor, als ik met de opbrengst weer een nieuwe it-bag kan aanschaffen. Dan gaat de vlag uit, maak ik plaats in mijn walk-in-closet en koester ik hem met de zelfde liefde als ik de anderen koester.

Bekijk foto’s van mij met mijn tassen hieronder!

  • stylemyday (29 van 85)
  • stylemyday (33 van 85)-1
  • stylemyday (30 van 85)
  • stylemyday (34 van 85)-1
  • stylemyday (32 van 85)
  • stylemyday (35 van 85)-2

www.stylemyday.nl

(Beeld: Audrey Victoria)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties