0

Schoenen kikiBen jij een échte fashion lover? Dan heb je vast wel een bepaalde verslaving. De ene modejunkie heeft talloze high heels, de ander heeft een zwak voor suède jasjes en dan heb je nog de sieraden addicts… In deze rubriek onthullen BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld waarom zij een échte modejunkie zijn!

Kiki Düren, mode- en lifestylejournaliste bij NU.nl en webredacteur bij LINDAnieuws.nl heeft een fantastische verslaving: high heels. Het liefst in een lekker knalkleurtje. “Ik ben inmiddels de tel kwijtgeraakt. Het is bijna gênant om te bekennen dat ik een heuse schoenenkamer in mijn huis heb. Ik denk dat ik rond de 150 paar heels bezit. Mijn obsessie voor hakken begon al vrij vroeg: als vijfjarig meisje speelde ik regelmatig schoenenverkoper in het huis van mijn oma. Dan pakte ik alle hakken die ik kon vinden en bouwde haar hele woonkamer om een in schoenenwalhalla.

Ik heb een voorliefde voor kleurrijke pumps, maar spaar ook heels met een peeptoe, slingbacks en sleehakken. “I’m not afraid of heights. Have you seen my shoes?” van Carrie Bradshaw is dan ook helemaal van mij op toepassing. Volgens mijn collega’s Lara en Hajar is het ’s ochtends obvious wanneer ik aan kom lopen: “Klik, klak, klik, klak. Het is duidelijk: Kiki is op de redactie”, zeiden ze me laatst. Als ik op platte schoenen loop voel ik me ook echt een ander mens. Hakken kunnen een vrouwenlichaam echt transformeren en meteen een boost aan je zelfvertrouwen geven. En zeker als klein vrouwke zijn hakken een ideale accessoire voor je voeten.

Mijn favoriete paar? Oh gut. Vraag een moeder niet te kiezen tussen haar kinderen. Dat vind ik echt oprecht lastig. Ik heb net een nieuw paar Tommy Hilfigers binnen, van prachtig bruin leer met een stevige hoge hak. Die ga ik aankomende zomer zeker veel dragen. En toevallig heb ik gister drie paar hakken besteld van Steve Madden (kon niet kiezen en er was sale, whoops…) Verder behoort een zwart paar leren pumps van Le Ballon (zie foto) echt tot één van favo schoentjes. Klassiek, simpel en onder iedere outfit te matchen. Ideaal.”

Meer fashion en schoenen foto’s zien? Kiki is ook te vinden op Instagram.

  • Schoenen 1
  • Schoenen 2
  • Schoenen 4

(Beeld: Rob van de Vlierd)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties