0

OLYMPUS DIGITAL CAMERABen jij een échte fashion lover? Dan heb je vast wel een bepaalde verslaving. De ene modejunkie heeft talloze high heels, de ander heeft een zwak voor suéde jasjes en dan heb je nog de sieraden addicts… In deze rubriek onthullen BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld waarom zij een échte modejunkie zijn!

Beertje van Beers, presentatrice, columniste en allround babe heeft een fantastische verslaving. Gestreepte shirtjes!

“Ik moet bekennen, ik heb inmiddels meer dan vijftig shirtjes met een streepje”. Aan één shirt met een streepje zou je toch genoeg moeten hebben, want allemaal hetzelfde, maar Beertje is het daar duidelijk niet mee eens. “De shirts zijn allemaal van verschillende merken, extra speciaal zijn mijn Jean Paul Gaultier shirtjes en de authentieke Saint James exemplaren. Dit zijn de gestreepte shirts die ook door Picasso en James Dean werden gedragen!”

“Mijn obsessie met het streepjesshirt begon al vroeg. In mijn tienertijd zag ik een foto van Brigitte Bardot in een originele Bretonse top. Het was liefde op het eerste gezicht en sindsdien ben ik aan het verzamelen geslagen”.

Hoe Beertje haar geliefde shirts graag draagt? “De streepjes zijn perfect voor een mooi, simpele en klassieke look. Ze staan net zo mooi bij een denim hotpants als bij een knielange kokerrok. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op. Soms stijl ik het, van oorsprong Franse, streepje helemaal in Coco Chanel stijl af of ik ga over-the-top met een zwarte baret voor een echte Franse look”.

Maar, de verslaving stop niet bij shirtjes alleen. “Ik heb ook veel gestreepte jurkjes, maar dat is een aparte modeverzameling!”

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties