0

MINI PHOTO REPORT: Eerste foto's van de I Love Fashion News Bingo!Gisteravond presenteerde Fred van Leer de eerste I Love Fashion News Bingo in de Koepelkerk in Amsterdam. Maar liefst 500 dames uit het hele land speelden bingo om kans te maken op één van de honderd meest waanzinnige fashion prijzen zoals schoenen van Isabel Marant en Christian Louboutin, héél véél shoptegoed en zelfs een weekendje naar Parijs. Alle deelneemsters zagen er waanzinnig uit. De vijf Best Dressed dames van de avond wonnen verschillende fashionable prijzen.

Founder & Director van I Love Fashion News Annic van Wonderen vertelt: “Ik vind het super leuk om te horen dat iedereen zo enthousiast is en zo’n leuke avond heeft gehad. Er zijn zoveel meiden na afloop naar mij toe gekomen met de meest enthousiaste reacties! Dit was natuurlijk pas de eerste editie en met deze ervaring gaan we van de volgende editie een nog groter succes maken! We hebben dit event in samenwerking met Make My Event georganiseerd en zullen binnenkort de tweede editie aankondigen!”

Fred was ook laaiend enthousiast over het event: “We hebben met 500 vrouwen een hysterische avond gehad! Ze hebben er stuk voor stuk hun uiterste best gedaan om er zo goed mogelijk uit te zien. Ook de prijzen logen er niet om! Wie wil er nou niet een paar schoenen van Louboutin of een weekendje naar Parijs?!”

Maandag komt het grote, zeer uitgebreide report online op onze site en alle foto’s van alle meiden op de rode loper bekijk je HIER! Bekijk hieronder alvast de eerste foto’s van de avond…

De entree bij de Koepelkerk in Amsterdam

De entree bij de Koepelkerk in Amsterdam

De bingo ballen!

De bingo ballen!

Een selectie van de prijzen die je kon winnen! Christian Louboutin pumps, Armbanden van NIKKIE, clutch, tas en portomonee van Fab., My Jewellery sieraden pakket, Hunkemoller shoptegoed en een Mochilla tas! En dit was nog maar een heel klein deel van de prijzen! ;-)

Een  kleine selectie van de prijzen die je kon winnen! Christian Louboutin pumps, armbanden van NIKKIE, clutch, tas en portemonnee van Fab., My Jewellery sieraden pakket, Hunkemoller shoptegoed en een kleurijke Mochilla tas! En dit was nog maar een heel klein deel van de prijzen! ;-)

De showmaster Fred van Leer legt de spelregels uit...

De showmaster Fred van Leer legt de spelregels uit…

ILFN-bingo-4

Founder & Director Annic van Wonderen (midden) samen met 2 bezoekers

Founder & Director Annic van Wonderen (midden) samen met 2 bezoekers

De best dressed van de avond is fashionista  Marie Reinders en is super blij met haar prijs! Ze won Christian Louboutin pumps en een haar behandling van een topstylist bij Rob Peetoom!

De best dressed van de avond is fashionista Marie Reinders en is super blij met haar prijs! Ze won Christian Louboutin pumps en een haar behandling van een topstylist bij Rob Peetoom!

ILFN-bingo-6

De heerlijke ;-) assistent van Fred van Leer genaams Simon. Herken je hem? Dat kan van het programma THE FACE, wat Sylvie Meis presenteerde!

Dit is de heerlijke ;-) assistent van Fred van Leer genaamd Simon. Herken je hem? Dat kan van het modellen programma THE FACE, wat Sylvie Meis presenteerde op RTL 5.

Alle meiden zagen er fantastisch uit!

Alle meiden zagen er fantastisch uit!

Fred (paillet) achter zijn keybord (voor een leuk deuntje) en bingomolen!

Fred (paillet) tegelijkertijd achter zijn keyboard (voor een leuk bingo deuntje) en bingomolen!

ILFN-bingo-9

Iedereen deed elke vlaggetjes ronde super fanatiek mee! Wat je most doen? Bij een grappig muziekje zwaaide iedereen met z'n vlaggetje in de lucht om kans te maken op prijzen!

Iedereen deed elke vlaggetjes ronde super fanatiek mee! Wat je moest doen? Bij een herkenbaar grappig muziekje zwaaide iedereen met z’n vlaggetje in de lucht om kans te maken op prijzen!

500 vrouwen in de Koepelkerk!

500 vrouwen in de Koepelkerk!

Iedereen deed super fanatiek mee om niet een mooie prijs te missen!

Iedereen deed super fanatiek mee om niet een mooie prijs te missen!

De gouden bingo molen!

De gouden bingo molen!

De finale ronde werd feestelijk afgesloten met confetti en slingers door de lucht! De winnares ging volledig uit haar dak! Wat ze won? Een weekendje Parijs, Shoptegoed bij ModeMusthaves.com diner bij braserrie van Dam (van Nicolette van Dam en 2 x overnachting Renaissance hotel!

De finale ronde werd feestelijk afgesloten met confetti en slingers door de lucht! De winnares ging volledig uit haar dak! Wat ze won? Een weekendje Parijs, shoptegoed bij ModeMusthaves.com diner bij brasserie van Dam in Amsterdam (van Nicolette van Dam) en 2 x overnachting bij het Renaissance hotel in Amsterdam!

Fred ging met alle fans op de foto

Na afloop ging Fred met alle fans op de foto

De goodiebags...

De goodiebags…

Enkele reacties van bezoekers van het event op social media…

Ramona: “Gisteren een topavond @ILFN bingo met @FredvanLeer en de prachtige @AnnicILFN ! Zeker nog eens doen :-) VIP Upgrade, helemaal geweldig!”

Kelly uit Alkmaar: “Wat een leuke avond en wat een super leuke prijs #mi-moneda #ILFNbingo @ILFN @AnnicILFN BEDANKT!”

Tamara: “@FredvanLeer @ILFN @AnnicILFN het was een super avond. Morgen verslag maken + foto’s! Blij met mijn ugo prijs!”

Marianne: “@AnnicILFN @FredvanLeer Wat een top avond!! Volgende x weer proberen.. top outfits!!!”

Maandag staat het volledige, zeer uitgebreide report online  en alle foto’s van alle meiden op de rode loper bekijk je HIER! Ben jij er volgende keer ook bij?

(Foto’s: De Fotomeisjes)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties