0

Ken je van die types die zonder mascara de deur uitgaan en er beeldig uitzien (zoals mijn modevriendin Lizzy van der Ligt bijvoorbeeld)? Dat ben ik dus niet. Als ik geen mascara op heb vraagt iedereen of ik ziek ben. "Nee, ik ben niet ziek, ik heb alleen even een make-uploos dagje". Je begrijpt, mascara en mooie wimpers zijn belangrijk voor mij. Nieuwsgierig? Dit zijn mijn secret tools...

"Nee, ik ben niet ziek, ik heb alleen even een make-uploos dagje"

Wimperkrultang
De Rolls Royce onder de wimperkrultangen is die van Shu Uemura. Heb je korte of juist hele rechte wimpers? Deze krultang maakt geen hoek van 90 graden in je wimpers, maar echt een krul.

Wimperserum
Ik heb van mezelf vrij lange wimpers, maar voor dat kleine beetje extra lengte en vooral voor vollere wimpers gebruik ik Revitalash. MEGA AANRADER! Het werkt super goed. Vooral een aanrader als je korte wimpers hebt. Als je dit serum een paar weken gebruikt, geloof me, je weet niet wat je ziet!

Mascara
Mascara is naar mijn mening een beauty tool die zwaar onderschat wordt. Ik zweer bij mascara's met een rubber borsteltje en de Lash Accelerator van Rimmel London is geweldig en superbetaalbaar.

Alle andere tips voor mooie wimpers zijn hieronder in een reactie welkom!

Beeld: Reneé Streefkerk

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties