0

Het is herfst en dat zorgt er bij mij voor dat ik shopkriebels krijg! Ik heb ontzettend veel zin om mijn garderobe aan te vullen met nieuwe items, die het leuk maken om de kou in te gaan, of die feestdagen proof zijn. Zo houden we de winter een beetje leuk voor onszelf ;-).

Waar ik heel graag shop is Supertrash, Olcay komt namelijk iedere keer weer met een collectie vol fijne items. Hieronder heb ik mijn vier favoriete items van het moment geselecteerd:

Hoe sexy is deze body? Wat mij betreft is 'ie perfect voor een spannende date, een kerstdiner met vrienden of als party outfit met een mooie rok of sexy broek eronder.

Deze broek lijkt misschien een beetje heftig, maar geloof mij, het is echt een item dat je iedere dag aan wilt. Omdat de broek een eyecatcher is, kan je 'm het best combineren met een simpele top of trui.

Over eyecatchers gesproken, met dit faux fur gilet kan er écht niemand meer om je heen.

Deze jas is misschien wel mijn favoriet, hij is groot en ik vind de kleuren combi super mooi. Volgens mij vinden jullie 'm ook mooi, want ik kreeg super veel likes op m'n OOTD op Instagram!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties