0

Ga je binnenkort naar Londen, dan heb ik de perfecte spots voor een relaxte Sunday voor je. Ik was onlangs met mijn twee goede vriendinnen Bo en Eva in Londen, en we hadden een onvergetelijk weekend (nadat we eerst onze vlucht hadden gemist...!)

By the way, de beste en goedkoopste manier om de stad goed te bekijken is met de bus. Gewoon zo'n rode dubbeldekker. Stap op op Picadilly Circus of Oxford Circus en blijf lekker een paar haltes zitten. Veel goedkoper dan een toeristen hop-on-hop-off! Verder ben ik nooit zoveel in het centrum, ik ben liever in Oost Londen....

Met de bus door Londen
Met de bus door Londen

Waar hebben ze het lekkerste ontbijt? In The Breakfast Club. Gelegen vlakbij Old Street, waan je je een beetje in de diner van Happy Days maar dan met moderne look. En inderdaad, ook hier werken alleen maar hipsters, die ongewassen haren en een baard van twee weken er zeer cool uit laten zien. Ik bestelde de scrambled eggs met zalm (jammie!). Een fijne en relaxte sfeer en goeie bediening maken de entourage helemaal af.

'In Londen, you queue'

Voor een ontbijtje in The Breakfast Club moet je soms even geduld hebben, want ik ben er vaak genoeg langs gelopen toen er een lange rij mensen buiten, zelfs in de stromende regen stond te wachten. Na je tijdige ontbijtje ga je snel de andere hotspots van Shoreditch bezoeken, want de wijk heeft meerdere leuke markten op zondag. Eigenlijk moet je gewoon zorgen dat je de stad verkent vanuit Shoreditch, want het is sinds een paar jaar de hipste wijk van de stad. Toen ik er was hoorde ik dat in deze wijk de 'Skinny Jeans Capital' werd genoemd.

Sunday Upmarket
Sunday Upmarket

Ga zeker even naar de Sunday Upmarket, de markt op Brick Lane en als je daar toch in de buurt bent, bezoek dan zeker de Spitalfields Market (overdekt en vol met leuke hoedjes en wax coats). Voor je lunch kun je trouwens terecht in de Sunday Upmarket, want je kunt daar kiezen uit kraampjes met eten uit wel 15 verschillende- super exotische- landen.

Spitalfields Market
Spitalfields Market

Enjoy darlings! Wat is jouw favo stad?

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties