0

Het is vrijdag en dat betekent dat het morgen alweer weekend is. Omdat ik steeds beter een balans heb tussen werk en privé werk ik in het weekend dus niet meer. Je begrijpt, ik heb heel veel tijd over om leuke dingen te doen. ;-)

Familie, vrienden en buiten de deur eten vallen onder mijn hobby's en dan vooral in combinatie met elkaar. En als je mij dan vraagt waar ik zaterdagochtend mijn weekend begin doe ik dat het liefste zoals afgelopen zaterdag met mijn vriend bij George W.P.A. Het was super zonnig weer, wel fris, maar in de zon op het terras wel echt lekker. En dan neem ik een héérlijke Norwegian Eggs op bruin toast. Dat is een gepocheerd ei met zalm en dan overgoten met de lekkerste holllandaise saus. ZO LEKKER! Terwijl ik dit schrijf loopt het water mij alweer in de mond. Hahaha. Dit alles maak je af met een heerlijke mok earl grey thee (addict). Je kunt je weekend niet beter beginnen.

Maar daar was ik dus afgelopen zaterdag al. Hebben jullie tips voor mij waar ik aanstaande zaterdag naartoe moet voor het lekkerste ontbijtje in Amsterdam of ergens anders in Nederland? Laat het mij hieronder weten! Ik ben benieuwd!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties