0

Iedereen heeft wel een eigen beauty routine, die je dagelijks onbewust afdraait. Bij mij houdt dat in dat ik elke ochtend zo'n 30 minuten pak voor mijn gezichtsverzorging en make-up. Omdat ik de enige ben thuis die flink de tijd pakt 's ochtends start ik als eerste in de badkamer.

"Grappig is het wel dat om er een heel scala aan make-up producten voorbij moet komen om mijn 'natural look' te krijgen"

Voor mij is deze dagelijkse routine een perfect moment om de dag alvast door te lopen terwijl ik mijn beauty ritueel afloop. Ik start altijd met de dag creme van La Mer, echt topspul! Het verzacht en haalt alle roodheid uit mijn gezicht. Ik vind te veel make-up (doordeweeks) niet mooi bij mij en probeer dan ook altijd voor een redelijke natural look te gaan. Het liefst met een accent op de ogen, zoals een mooie eyeliner of felle kleur lippen.

Stap 1: Creme de la Mer
Stap 2: Concealer onder de ogen van Sisley 
Stap 3: YSL Touche eclat neutralizer
Stap 4: Waterweight Foundation van MAC
Stap 5: Dipbrow van Anastasia
Stap 6: Swich & pop blusher van Charlotte Tilburry
Stap 7: The feline flick ook van Charlotte
Stap 8: Nude kohlpotlood van MAC
Stap 9: Phenomen eyes van Givenchy
Stap 10: Pretty me up lips van MAC

Sinds ik met The Chair gestart ben, wissel ik veel regelmatiger van product of make-up look. Omdat ik altijd bezig ben met de laatste trends merk ik dat ook mijn look regelmatig een nieuwe aanpassing krijgt. Zo is op dit moment gouden glitter oogschaduw helemaal HOT! Ok ok, voor een meeting een beetje 'to much' maar voor een dinner prima te doen.

Iris Poldervaart

Sinds de lancering van Charlotte Tilburry in Nederland ben ik serieus verslaafd aan haar eyeliner! Heel makkelijk aan te brengen en vlekt niet, you'll love it. Nog een tip: The leave on Beautifying Mask van SOAP Treatment Store. Je brengt deze als een nacht creme aan en laat hem gewoon zitten. De geur ervan is zo lekker, dat zodra ze hier een parfum van maken ik in de rij sta!! Ik wissel deze af met de nacht creme van Dior, heel fijn voor een wat vochtarme huid zoals die van mij.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat doe ik je niet aan. Ik deel binnenkort mijn haar routine en daar kunnen we ook wel wat items mee vullen ;-)

Love, Iris x

Tekst: Iris Poldervaart

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties