0

Waar Sophia Tienstra (@sophiatienstra) van TheBeautyandthe.com allemaal mee bezig is, vroeg ik haar onlangs. Ik was ook erg benieuwd naar de vijf accounts op Instagram die zij het liefst volgt én waarom, aangezien ik zelf zo enorm dol ben op Instagram. Dit is wat ze me vertelde...

1. @thewallgroup
Zij delen allerlei mooie en inspirerende beauty en fashion kiekjes. Mijn duimpje gaat voor dit account bijna altijd omhoog! Stijlvol en modieus dus een laag Kardashian-gehalte.

@thewallgroup
@thewallgroup

2. @RensKroes
Als je van #healthyfood houdt ben je bij Rens op het juiste adres. Zij inspireert zoveel mensen om gezonder te leven! Ook komt Rens altijd met leuke, verrassende gerechten. Beide kookboeken shinen op mijn aanrecht en dagelijks krijg ik door haar insta-feed trek in de Rens-proof snacks en bites. Lekker en gezond; top combinatie.

'Een account met girlpower'

3. @thenakedtiger
Veel bloot en naakt; maar op een vrouwelijke manier. Een account met girlpower. Zoe de beheerder van dit account is mijn Insta-vriendin geworden sinds ik een foto van haar heb gerepost. Insta-vriendin alsin; wij liken elkaars foto’s. Onderhand tikt haar teller 208k volgers aan.

thenakedtiger
@thenakedtiger

4. @thecoveteur
Van te gekke pumps, queen Oprah, skinny models, #interieurinspiratie, bloemen, it-bags en bling-bling. Ik vind dit account een leuke afwisseling tussen de selfies en geposeerde foto’s van bloggers en mijn vrienden.

'Everybody loves Eva'

5. @djevayoung
Eva Young is een DJ, woont nog niet heel lang in Amsterdam, en komt uit Hong Kong. Steel Entertainment Management is al bijna vier jaar een opdrachtgever en noem ik liefkozend #TheSteelFamily; wij doen in Nederland haar management. Waarbij ik adviseer op het gebied van pr en marketing. Ik vind haar stijl heel cool! Zij ziet er altijd uit als een rockstar en is echt een zoet toetje in het echt. Altijd vrolijk. Everybody loves Eva.

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties