0

Ik ben, waarschijnlijk net als jij, verslaafd aan social media. Ik geef het toe. En omdat ik een beetje moe word van alle commercie op Facebook, geniet Instagram zeker mijn voorkeur. Op Instagram vind ik inspiratie voor outfits (voor mezelf en kleine Robin), vergaap ik me aan mooie billen en buiken én lach ik om mensen die veeeeel grappiger zijn dan ik!

1. The Babooshka & CarlijnQ
Dit zijn er eigenlijk twee in een, maar The Babooshka (@thebabooshka) kijk ik voor mijn eigen stijl-inspiratie en CarlijnQ vind ik qua styling erg leuk voor mijn dochtertje Robin. The Babooshka, of Charlène zoals deze stijlvolle française eigenlijk heet, draagt heel veel ZARA, gecombineerd met luxere items. En I LOVE ZARA! CarlijnQ (@carlijnq) is een Nederlandse webshop, met veel zwart-wit en mooie organic kwaliteit. Dit setje zou ik zo voor Robin kunnen kopen!

The Babooshka
The Babooshka

CarlijnQ
CarlijnQ

2. Rumagnl
Helemaal mijn humor. Lekker sarcastisch en vaak herkenbare quotes. Deze vind ik om te gieren!

Rumagnl
Rumagnl

3. Girls Love 2 Run
Ik vind Francien van Girls Love 2 Run supergrappig. Mooie foto's, inspirerende quotes en positiviteit. Francien is dé leading lady van de sportbloggers. Gotta love her!

Girls Love 2 Run
Girls Love 2 Run

Grappig genoeg zijn deze accounts best wel representatief voor alles wat ik volg op Instagram. Fashion, sport en humor. Ik ben benieuwd... wat zijn jouw favoriete accounts op Instagram? Je kunt het me hieronder laten weten!

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties