0

MIDNIGHT TIP Sex and the City shoesVan schoenen hebben we nooit genoeg en kunnen we ook nooit genoeg krijgen. Heerlijk is het om naar afleveringen, of de film, van Sex and the City te kijken en te dagdromen over de prachtige pumps van Carrie Bradshaw.

Velen van ons gingen direct na het zien van de inloop closet die Mr. Big voor Carrie maakt in de eerst film, zelf aan de slag met hun eigen Carrie Closet. De kunsthal MaakMee haalt nu die blauwe Manolo Blahniks, waar Carrie mee ten huwelijk werd gevraagd in die bewuste kast, naar Nederland. Naast Manolo Blahnik zullen er ook schoenen van Christian Louboutin, Jimmy Choo, Roger Vivier en Jan Jansen te zien zijn. De tentoonstelling heeft alleen nog een naam nodig. Daarom stelt MaakMee het publiek de vraag: Welke titel geef jij de tentoonstelling? Wij kunnen alleen maar kunnen dromen van een schoenen collectie zoals die van Carrie Bradshaw, maar wat als…? We kunnen het ons alleen maar afvragen. Daarom stellen wij als titel voor: ‘I couln’t help but wonder…’

Vanaf vandaag tot 23 mei kan iedereen een titel aandragen via KunsthalMaakMee.nl. De tentoonstelling opent op 14 december.

Manolo Blahnik BP_06605020

www.kunsthalmaakmee.nl

(Beeld Carrie Bradshaw: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties