0

Your Style In His HandsEr komt binnenkort weer zo’n heerlijk programma op de buis waar je een avondje voor wilt thuisblijven. In Your Style in His Hands krijgen alle vrouwelijke deelneemsters een compleet nieuwe garderobe…uitgezocht door hun mannen!

Als het leven drukker wordt met werk en eventueel een paar kids, kan het zomaar gebeuren dat een fashionable outfit onderaan het prioriteitenlijstje komt te staan. Eenvoudig en praktisch wordt de norm. Prettig om in te bewegen, maar minder leuk voor je zelfvertrouwen en voor de romantiek in je relatie!

In het programma Your Style In His Hands worden vrouwen bij wie een fashionable outfit er vaak bij in schiet op weg geholpen. Ze krijgen 5000 pond voor nieuwe kleren. De enige voorwaarde: HIJ koopt de outifts! In vijf dagen tijd mag de ontevreden man dit fortuin uitgeven aan kleren die zijn vrouw weer de stijlvolle uitstraling moeten geven die ze ooit had. Als rots in de branding krijgen de mannen steun van presentatrice en topmodel Lisa Snowdon. De ultieme vraag is natuurlijk; zal de man rekening houden met de wensen van zijn vrouw? Of denkt hij alleen maar aan zichzelf en komt hij thuis met hoge naaldhakken en veel te korte rokjes?

Your Style In His Hands is vanaf woensdag 26 september om 21:00 uur te zien op TLC. Kijken, dus!

Your Style In His Hands

Your Style In His Hands: weer zo'n heerlijk bankhang-programma op TLC

www.tlc.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties