0

Het is oktober en dat betekent dat borstkanker wereldwijd in de aandacht staat. Er worden allemaal speciale producten gelanceerd om geld op te halen om deze verschrikkelijke ziekte tegen te gaan en te verslaan.

Voor deze gelegenheid heeft de Amerikaanse ontwerper Tommy Hilfiger een speciale tas ontworpen. Het is een marineblauwe leren exemplaar met witte accenten en rode handvaten. De limited edition tas kost € 299,- en van elk verkocht exemplaar gaat maar liefst € 100,- direct naar het Fund for Living. Dit is een internationaal initiatief van BHI dat vrouwen met borstkanker en hun familie helpt door kosten te dekken en problemen op te lossen, die voortkomen uit hun verzorging en behandeling en niet gedekt worden door de traditionele ziektekostenverzekering.

De campagnebeelden werden geschoten door Drew Barrymore. Zij legde it-girl Charlotte Gainsbourg vast met de tas. “Ik vind het een eer om samen te werken met Tommy Hilfiger en Charlotte Gainsbourg en zo mensen meer bewust te maken van het fantastische werk van Breast Health International,” verklaart Drew.

“Het betekent veel voor me zo’n bewonderenswaardig doel te kunnen ondersteunen,” zegt Charlotte. “Met deze tas stelt Tommy Hilfiger mensen in staat BHI heel concreet te helpen. Het geld dat wordt ingezameld voor het Fund for Living maakt een groot verschil voor vrouwen met borstkanker en hun familie, door de kosten te betalen die veel verzekeringen niet willen dekken.”

De tas zal vanaf 21 september 2012 exclusief te koop zijn via Tommy.com en vanaf 1 oktober 2012 ook verkrijgbaar zijn in geselecteerde Tommy Hilfiger stores in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Azië.

Dé tas

Charlotte Gainsbourg met de tas

Drew Barrymore aan het werk tijdens de shoot

www.tommy.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties