0

MIDNIGHT TIP Schetsen van Prada voor The Great Gatsby kopieHet duurt misschien nog eventjes, tot 16 mei welteverstaan, voordat we ook daadwerkelijk The Great Gatsby in de bioscoop kunnen bekijken. Maar tot die tijd kunnen we alvast de veertig looks bewonderen die Miuccia Prada samen met kostuumontwerper Catherine Martin voor de film heeft ontworpen.

De looks zijn geïnspireerd door de verschillende stijlen uit het Prada en Miu Miu archief. Regisseur Baz Luhrmann en Miuccia Prada hebben een gedeelde liefde voor het linken van modern met klassiek en historisch, een connectie die centraal staat in The Great Gatsby.

Inmiddels zijn er vier schetsen van de ontwerpen uitgebracht De creaties zullen in de film gedragen worden door Carey Mulligan en Leonardo DiCaprio en bestaan uit glitterjurken met kristallen, goud, velours en bont met een jaren 20 feel.

Prada en Luhrmann werkten eerder samen aan Romeo&Juliet. Dus dat belooft heel wat moois, want wie kan zich die scène op het gemaskerde bal nu niet herinneren?

Bekijk hieronder de schetsen.

Schetsen van Prada voor The Great Gatsby

Schetsen van Prada voor The Great Gatsby2Schetsen van Prada voor The Great Gatsby3Schetsen van Prada voor The Great Gatsby4(Tekst: Jasmijn Engering)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties