0

Je kent ‘m waarschijnlijk wel: zanger Pharrell. Hij is de frontman van de groep N*E*R*D. Maar Pharrell doet meer dan alleen muziek maken.

De artiest heeft nu een geweldig mooi koffietafelboek uitgebracht dat kunst, design, pop en streetstyle combineert. Pharrell is een multitalent! Het boek dat bomvol mooie foto’s staat laat zijn muzikale carrière zien, van zijn werk met producersgroep The Neptunes tot verhalen over en beeld van zijn band N*E*R*D.

Ook zien we foto’s van en lezen we over samenwerkingen met onder anderen Kanye West, Jay-Z en Snoop Dogg. Maar ook toont Pharrell ons andere creatieve uitspattingen dan alleen muziek: kledingcollecties, juwelen en accessoires voor Louis Vuitton. Meubels, Speelgoed, grafisch design… Wat staat er eigenlijk niet in dit boek? Een must voor creatievelingen, maar ook voor fashionista’s: onder andere Anna Wintour en Karl Lagerfeld leveren een bijdrage!

Het boek is voor ongeveer 36 euro verkrijgbaar bij Amazon.co.uk. Als je op de foto hieronder klikt, kun je het boek meteen bestellen!

Het boek van multitalent Pharrell

www.amazon.co.uk

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties