0

Een eerste indruk maak je maar één keer. Alleen daarom al is het van belang aandacht te besteden aan je uiterlijk. En wat is er dan leuker dan shoppen in een beauty shop met een HEMA-prijsje?

Amsterdam en Haarlem hebben de primeur van de HEMA Beauty Shops te pakken. In de Kalverstraat en de Barteljorisstraat kun je terecht voor inspiratie, advies en natuurlijk make-up en huidverzorging. Leuk detail: de beauty shops hebben spiegels hangen met verschillende lichteffecten. Je kunt dus in de winkel al testen welke make-up je het beste naar kantoor (lees: tl-licht) kunt dragen en wat geschikt is voor een avondje cocktails drinken.

HEMA verkoopt natuurlijk al jaren cosmetica en huidverzorgingsproducten, maar nu is het assortiment flink uitgebreid. Ook zijn er nog veel meer kleuren nagellak, lippenstift en lipgloss te krijgen. In de Kalverstraat ging de opening uiteraard gepaard met wat bubbels en natuurlijk heel veel make-up. Vanaf eind dit jaar komen in de reguliere HEMA’s ook beauty shops. Bekijk de foto’s van de opening in de Kalverstraat hieronder.

www.hema.nl

(Tekst: Floortje Vink)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties