0

Een afternoon tea, luxe shoppen of hippe bars afstruinen, Londen heeft het allemaal en nog veel meer. Een stedentrip is voor veel mensen dan ook een jaarlijks terugkerende traditie. En terecht, want Londen verveelt nooit. Om nog meer uit je kostbare tijd in deze wereldstad te halen is er een handige gids op de markt.

De musthave in je weekendtas: “Taschen’s London: Hotels, Restaurants and Shops” van de auteurs Christine Samuelian, Angelika Taschen geeft je alle informatie die je moet weten. Zoals de naam al doet vermoeden geeft het boek oneindig veel tips over hotels, van klassiek tot design, en van must-see boetieks tot restaurants, bars en cafés voor de fijnproevers. Voor ieder wat wils en voor elk budget.

De gids leest als een roman die je niet weg kunt leggen. Ook vele hoogtepunten komen er in voor: Number Sixteen, een hotel in een Victoriaans herenhuis, gelegen in een romantische tuin. Maar ook Wolseley, een grand café en restaurant in een gerenoveerd pand door David Collins en een oude auto showroom waar Jamie Oliver’s restaurant nu zit waar tieners de maaltijden koken in de vorm van een sociaal project. We kunnen nog wel even doorgaan, want ook De Rochelle Canteen wordt vermeld, een chic restaurant in een voormalig schoolgebouw. En niet te vergeten: Dover Street Market.

“Taschen’s London: Hotels, Restaurants and Shops” is te bestellen bij Amazon voor € 20,96 (omgerekend van Britse ponden). Bekijk de foto’s hieronder en klik erop om direct in huis te halen.

www.amazon.co.uk

(Tekst: Floortje Vink)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties