0

Jouw huid is je visitekaartje. Als jij je niet helemaal top voelt, is dat direct te zien aan het grootste orgaan. Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, van binnen en van buiten.

Op zoek naar een salon die je helpt een droomhuid te krijgen? Dan ben je bij het Skin Smart Centre in Amsterdam aan het goede adres. Als je de salon binnenloopt voel jij je meteen op je gemak. Het is minimalistisch ingericht maar heeft toch een warme uitstraling. Daarnaast ziet het er allemaal heel fris uit, wel zo belangrijk bij een beautysalon.

ILFN’s Michelle onderging verschillende behandelingen, waaronder een heel bijzonder masker. De structuur daarvan was zo fijn dat het masker helemaal vormt naar het gezicht. Nadat het masker was ‘opgedroogd’ als een soort rubber werd het voorzichtig van het gezicht verwijderd. Naast een gedetailleerd profiel, kan je ook perfect zien waar oneffenheden zitten in de ‘afruk’.

Opvallend bij Skin Smart Centre is de compleetheid van behandeling en het relaxte gevoel wat je ervan krijgt. Ook fijn is dat niet van alles gedaan wordt met je gezicht zonder dat je weet wat er gebeurt. Er wordt telkens precies verteld wat er gedaan wordt.

Skin Smart Centre maakt gebruik van de bijzondere en exclusieve merken !QMS en Darphin en is te vinden op de Kerkstraat 175 HS te Amsterdam.

www.skinsmartcentre.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties