0

Vorig jaar was het een groot succes; FashionBash haalde maar liefst 12.000 euro op voor het goede doel. Hoe? BN’ers doneerden hun kleding dat vervolgens door ons gekocht kon worden. Met de opbrengst werd het Wereldnatuurfonds, Amnesty International en STOP Kindermisbruik blij gemaakt.

Ook dit jaar doen de nodige BN’ers mee. Natuurlijk heeft Carolien Spoor, organisatrice van de actie en actrice,  haar kledingkast ontruimd en de flink wat donaties gedaan (waaronder een gloedjenieuwe bruine Hugo Boss tas die ze van haar moeder kreeg). Maar ook Bastiaan van Schaik deed afstand van zijn felgele Mulberry tas, Sanne Vogel van haar mooie United Nude pumps, Jennifer Hoffman van haar Salvatore Ferragamo bril en  Gigi Ravelli en Marly van der Velden van hun galajurken.

“We kunnen onze galajurken toch maar één keer dragen, dus waarom zouden we een ander er niet gelukkig mee maken én het goede doel steunen?”, aldus Gigi en Marly. Naast hun jurken, doneerden ze ook een jasje van hun eigen merk Label13.

Het goede doel dat dit jaar de opbrengst in ontvangst mag nemen is Get It Done dat opgezet is door actrice Hanna Verboom. Deze organisatie richt zich op kleinschalige projecten waardoor er met een paar duizend euro al een groot verschil gemaakt kan worden. En 100 procent van het geld gaat naar het doel, wel zo fijn.

“Ik kwam op het idee van FashionBash omdat ik zoveel kleding overhad wat ik wel een tweede leven gunde. Dus waarom niet verkopen voor een goed doel?” aldus Carolien. Dit jaar worden de items gepresenteerd en verkocht in een dubbel zo grote ruimte tijdens Masters of LXRY (voorheen Miljonair Fair) in de Amsterdamse RAI. “Ik hoop dan ook minstens het dubbele bedrag van vorig jaar te kunnen verzamelen, dus 24.000 euro.”

Naast de verkoop van de designerkleding van BN’ers, zal er ook een mega sample sale van shopVIP.com plaatsvinden met merken als MyBrand, Circle of Trust, Bjorn Borg en Guess. Het geld dat hiermee verdiend wordt gaat natuurlijk ook naar Get it Done.

Wil jij die Mulberry of Hugo Boss tas wel bemachtigen of één van die andere leuke items van BN’ers en sample sale shoppen tussen items van shopVIP.com? Koop dan nu hier je kaartje voor 20 euro. Hiermee kun je ook Masters of LXRY bezoeken (wat normaal 35 euro kost).

FashionBash by shopVIP.com vindt plaats op 8 december in de RAI Amsterdam van 12:00 tot 15:00.

www.fashionbash.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties