0

Foundation is een lastig ding. Niet iedereen is er dol op want als de verkeerde kleur wordt gekozen of het verkeerd wordt aangebracht, ziet het er niet zo mooi uit. Gelukkig is Chanel er om ons uit de brand te helpen.

Het Franse merk heeft speciaal aan ons tips & tricks gegeven waardoor het gebruik van foundation zo veel makkelijker wordt en je huid echt een frisse uitstraling kan geven. Lees snel verder hieronder!

Hoe kies je het beste een foundation uit?
Om de juiste kleur foundation te kiezen test je deze op je kaaklijn in het daglicht. Zo kun je goed zien of de kleur mooi doorloopt van je gezicht naar je nek. Als de kleur foundation verdwijnt in de kleur van de huid heb je de juiste tint. Heb je een vette glanzende huid? Kies dan voor een matte foundation. Perfection Lumière van Chanel is dan een aanrader. Bij een droge huid kun je het beste voor een hydraterende versie kiezen zoals Chanel Vitalumière Aqua.

Hoe breng je het beste je foundation aan?
Voor een perfect resultaat begin je met een schone en gehydrateerde huid. Een natuurlijk effect bereik je door een beetje foundation aan te brengen met je vingers; verdeel het gelijkmatig over je gezicht. Voor een iets dekkender resultaat kun je de foundation met een make-up sponsje aanbrengen. Zorg ervoor dat je niet te veel foundation aanbrengt. Mocht je nog wat oneffenheden zien na het aanbrengen, kies dan ervoor om de plekjes nog met concealer (bijvoorbeeld Chanel Correcteur Perfection) te verbergen.

Chanel Perfection Lumière

Chanel Vitalumière Aqua

www.chanel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties