0

MIDNIGHT TIP Bye bye cellulites met behulp vanHeb jij ook als nieuwjaars voornemen dat je een paar kilootjes kwijt wil? Een aantal keer per week sporten en op je eetgewoontes is een goede manier, maar helaas zorgt dit er niet voor dat cellulitis weggaat.

Gelukkig schiet Biotherm je te hulp. Hun Celluli Eraser laat jouw cellulitis als sneeuw voor de zon verdwijnen met behulp van koraalmos. Dit ingredient wordt gecombineerd met cafeine om de afbraak van vet te bevorderen en de vorming van nieuwe vetcellen te voorkomen. Het resultaat? De huid is zo’n 81 procent gladder en 70 procent steviger.

Als je stopt met het smeren van anti-cellulitis producten komen de deukjes meestal snel weer terug. Dit is niet het geval met Celluli Eraser van Biotherm. Het merk belooft dat de resultaten zichtbaar blijven tot één maand na het smeren. Nog een voordeel: de gel ruikt lekker fris en plakt niet.

Celluli Eraser is vanaf februari 2013 te verkrijgen bij de bekende verkooppunten van Biotherm. Een tube van 200 ml kost € 39,99.

Biotherm Celluli Eraser 1

Biotherm Celluli Eraser 2

www.biotherm.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties