0

Flink feesten en van literatuur houden gaan prima samen. Steffy Roos du Maine is namelijk een rasechte party girl, maar wel een party girl met brains! Haar liefde voor boeken én bubbles heeft ze gecombineerd in een unieke, nieuwe boekenwinkel: Books & Bubbles.

Op de Jan Pieter Heijestraat 168 in Amsterdam heeft Steffy een winkel geopend in de stijl van Oxford meets Versailles. Je vindt er kasten vol boeken: nieuwe van de hipste jonge schrijvers en tientallen oude klassiekers, gesorteerd op genre.

Midden in de winkel staat een lange tafel, om te dienen als ontmoetingsplek voor schrijvers, bloggers en jonge ondernemers. In ruil voor een dagje werken in de winkel, biedt eigenaresse Steffy Roos hier, midden in haar winkel, iedereen een inspirerende werkplek.

Maar naast books zijn er ook bubbles. De Bubbles uit de naam van haar winkel staat voor de besloten events die er in de avonduurtjes plaats zullen gaan vinden. Bubble tastings, conversation dinners, literatuurlezingen, schrijfavonden, modeshows… Klinkt vernieuwend en interessant, toch?

Ga jij binnenkort een kijkje nemen in deze unieke winkel in Amsterdam?

www.books-bubbles.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties