0

Net als Annic startte ik vier jaar geleden mijn eigen online platform onder de naam Creatorsofdesire.com, dat modebloggers exclusief verenigt. Eind juli lanceerde ik - hoogzwanger - onze spiksplinter nieuwe website. Tegelijk met onze verhuizing naar Stockholm (!). Een week later beviel ik van onze gezonde zoon Teun Olivier. Samen met mijn vriend Jos (die professioneel voetballer is) werk ik aan een nieuwe start-up en zijn er plannen voor een eigen merk. Moeder, ondernemer, blogger, vriendin en dus nu ook kersverse nieuwe contributor voor Annicvw.com. Je moet er maar tijd voor hebben!

"Moeder, ondernemer, blogger, vriendin en nu ook contributor voor Annicvw.com."

Laat ik eerlijk zijn. Aan de buitenkant ziet er er allemaal gelikt uit. Maar jullie zien natuurlijk niet dat ik op dit moment aan de keukentafel zit met mijn haar in een knot, joggingbroek aan, de melk nog in mijn nek geplakt. Hydrofiele luier in mijn ene hand, met mijn voet de kinderwagen wiegend om baby Teun - die op dit moment echt mijn aandacht vraagt - (waar is die speen als je hem nodig hebt!) tot rust te bedaren.

Hoe ik het moederschap en ondernemen ga combineren? Het is een grote puzzel. Ik neem jullie de komende maanden mee op ontdekkingspad. Oh jee, volgens mij heeft hier iemand een poepluier. Gotta go!

Tekst: Anouk Bos

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties