0

Lauren conrad 150Lauren Conrad en haar verloofde William Tell zijn afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt in het bijzijn van familie en vrienden. De twee gaven elkaar het jawoord aan de kust van Californië, waar zij beide vandaan komen.

The Hills ster is sinds oktober 2013 verloofd en ontmoette haar prins op het witte paard op Valentijnsdag in 2012 tijdens een blind date dat gemeenschappelijke vrienden geregeld hadden. Afgelopen zaterdag was het dus zo ver en liep zij richting het altaar, omringd door mensen van wie ze hield. “What a perfect way to start our lives together; surrounded by the people we love most“, liet het gelukkige koppel weten.

Haar bruidsmeisjes droegen allemaal een jurk uit haar Paper Crown Bridemaids collectie en mochten kiezen uit twee verschillende kleuren. Wat LC zelf droeg als trouwjurk op de gelukkigste dag van haar leven is nog de grote vraag. We kunnen niet wachten tot de bruidsfoto’s naar buiten komen! De verwachtingen zijn hoog voor dé witte jurk van de modeontwerpster, hopelijk wordt dit snel vervolgd…

  • Lauren conrad

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties