0

SYLVIE vriendWij zeiden het al, “waar rook is, is vuur”. Nu is het hoge woord er dan echt officieel uit! Na maandenlange speculaties rondom het liefdesleven van Sylvie Meis geeft de blonde beauty het dan nu echt zelf toe. Ze is verliefd!

De gelukkig man op wie Sylvie tot over haar oren verliefd is, is de Amerikaanse zakenman Samuel Deutsch. Aan het Duitse InTouch magazine onthult Sylvie: “Ik zal er niet langer omheen draaien, het is waar dat ik een nieuwe vriend heb. Ik ben verliefd en deze man maakt mij erg blij”. En de liefde lijkt erg serieus te zijn want de 30-jarige New Yorker mocht gisterenavond samen met Sylvie op de rode loper bij het Pink Ribbon Gala in Zürich verschijnen.

De gelukkige love birds straalden op de rode loper van het gala waarvan haar nieuwspagina op Instagram natuurlijk maar al te graag een kiekje van deelde. De jurk die Sylvie droeg was ook heel bijzonder: het exemplaar van Temperly London droeg Danie namelijk eerder voor haar huwelijk!

Bekijk het knappe koppel hieronder.

  • Schermafbeelding 2014-10-02 om 08.17.13
  • Schermafbeelding 2014-10-02 om 08.16.58
  • Sylvie jurk
    "Sylvie in my pre wedding dress....#special #capri #pinkribbon #redcarpetproof #styling #temperleylondon #goodvibesandmemories", aldus Danie

(Beeld: www.instagram.com/sylviemeisnews)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties