0

LOOKBOOK Miroslava Duma oscar de la rentaTerwijl gister het nieuws bekend werd gemaakt dat bloggers niet langer welkom zijn tijdens de New York Fashion Week is er in ieder geval één blogger die nu al uitzondering is op deze regel. Voor de Russische it-girl Miroslava Duma zijn deze regels simpelweg niet van toepassing en er gaat geen show voorbij waar er geen front-row plekje voor de blogger wordt gereserveerd.

Op dit moment is Miroslava de ster van het lookbook voor Oscar de la Renta’s ‘goedkoper’ geprijsde capsule collection voor The Outnet. Terwijl het voor een Oscar de la Renta misschien geen sky high prijzen zijn moet er nog steeds diep in de buidel getast worden voor deze capsule collectie. De lijn bestaat uit 19 items met een prijs die begint bij 325 Dollar en oploopt tot 1.095 Dollar.

De Oscar de la Renta voor The Outnet met Miroslave Duma in de hoofdrol ligt vanaf 17 december in de digitale schappen. Wil je bestellen? Schrijf je dan alvast online in door op één van de onderstaande afbeeldingen te klikken. Bekijk een preview hieronder.

Miroslava Duma in Oscar de la Renta voor The Outnet

Miroslava Duma in Oscar de la Renta voor The Outnet2

Miroslava Duma in Oscar de la Renta voor The Outnet3

Miroslava Duma in Oscar de la Renta voor The Outnet4

www.theoutnet.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties