0

mango violeta lookbook 150De verschillende lookbook’s vliegen ons om de oren en dit vinden wij geen enkel probleem, want wat is het toch heerlijk om er naar te kijken. Ondanks dat het officieel nog zomer is, is de gevoelstemperatuur al aardig herfstachtig. Dan is het toch wel fijn dat alle herfstcollecties al in de winkel liggen en dat we die gelijk kunnen inslaan.

Modeketen Mango kon natuurlijk niet achter blijven en bracht ook haar nieuwe lookbook uit voor hun ‘plus-size collectie’ van komend najaar. Bij het zien van de prachtige items uit de Violetta by Mango collectie kunnen we  niet wachten om die zelf aan te schaffen voor onze eigen garderobe. Klassieke cashmere jassen, stoere leren jacks, wollen jassen: Mango heeft alles wat wij nodig hebben voor de koude dagen. Knits, denim en fijne blouses en nog veel meer mooie items, alle trends voor het najaar zijn te vinden in het nieuwe lookbook.

Kan jij niet wachten om deze nieuwe Violetta by Mango collectie te bemachtigen? Ren dan snel naar een Mango filiaal of bestel online!

Bekijk het lookbook hieronder.

www.mango.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties