0

Schermafbeelding 2014-12-17 om 15.24.55Met nog maar een weekje tot aan de kerstdagen te gaan, begint iedereen zo zoetjes aan in de kerststemming te raken. Maar, die gezellige kerstdagen brengen ook de nodige stress met zich mee. Want wat trek je aan? Niet alleen wij dames maken ons druk om onze looks, ook de mannen willen zo sharp mogelijk voor de dag komen en daar weet Mango wel raad mee.

Onze favoriete Spaanse modeketen komt dit jaar niet alleen met een hebberigmakende collectie voor vrouwen, ook die voor de mannen is om van te smullen. Zoals we in het lookbook kunnen zien wordt het een sexy en smart feestje dit jaar. De collectie staat bol van de tailored jasjes met een glamorous touch. Zo zijn er blazers van velours met een satijnen revers, witte overhemden met zwarte bow tie’s of complete pakken met een sophisticated ruitje.

Maar, is dit allemaal net iets too much voor aan de eettafel? Dan komt Mango met een casual combinatie. Een coltrui onder de blazer en ripped denim jeans onder een velours jasje met wit overhemd en stropdas. Fijne dagen!

Bekijk het lookbook hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mango.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties