0

LOOKBOOK Miss EtamMixen en matchen, het zijn niet alleen de sleutelwoorden van de modewereld maar ook van Miss Etam. Jawel, het modemerk is een stuk hipper dan je misschien denkt. Met name de Limited Edition Collectie by Miss Etam is super trendy en daarom kunnen we je deze niet onthouden.

(advertorial)

Denk je bij Miss Etam aan kekke dames met een guitige coupe van middelbare leeftijd? Think again! Miss Etam is namelijk best edgy. Of je nu maatje 36 of 52 hebt, size doesn’t matter en mooi zijn is jezelf zijn. Kijk, dat is een motto waar wij ons in kunnen vinden! De Limited Collection draait om Mix & Match. Bijvoorbeeld om één item, die op verschillende manieren is te dragen: denk aan een tuniek die ook als top gedragen kan worden of een 3-in-1 sjaal en een multifunctionele poncho. Maar, ook de losse kledingstukken combineer je moeiteloos met elkaar.

Contrasten in materialen zijn de rode draad van de collectie. Zo zijn materialen als kant, faux fur, lasercut leer, padded details, bouclé en mat wol te vinden in de Limited Edition collectie. Voor die edgy, speelse en sporty look combineer je alles door elkaar en met elkaar.

Bekijk de collectie hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.missetam.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties