0

Celebrity Tweets 25-11-2013.Dat chips, koek, ijs en snoep slecht voor je zijn dat weten we nu zo langzamerhand wel en wat er gezond voor je is daar schrijven al vaak zat over, maar welke ‘voedingsmiddelen’ kun je nu echt beter vermijden?

Wij hebben de negen meest slechte etenswaren voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

1. Nacho’s zijn echt funest voor je lichaam . Tegenwoordig zijn ze te koop in restaurants, bij de bioscoop en in de supermarkt. Je komt dus vaak genoeg in de verleiding om ze te halen, maar dat kun je maar beter uit je hoofd laten als je je mooie figuurtje wilt behouden. Wat wij niet weten en vaak niet doen, is dat je een portie nacho’s hoort te delen. Eén zo’n portie bestaat namelijk gemiddeld uit 1300 calorieën.

2. Muffins zijn ook alles behalve goed voor je. Ook al is het de blueberry variant, je kunt het maar beter in de schappen laten staan. Er is eigenlijk geen verschil tussen een muffin of een plak cake en het is ook nog eens een calorieënbommetje; er zitten gemiddeld 350 calorieën in een muffin.

3. Wie zwicht er nu niet voor een lekkere, koele milkshake in de warme zomer? Als je nog strak in bikini het strand op moet, is het echter niet zo’n goed idee om de liquid ice cream te drinken, want dat is het eigenlijk. Even voor de verbeelding: er zitten 1000 calorieën in een milkshake van McDonalds.

4. Cupcakes (ja, die zijn anders dan muffins!) worden vaak gezien als een betere optie dan cake of taart omdat ze zo klein zijn. Echter is hier niets van waar; ze zijn zelfs nog slechter dan muffins. In een cupcake van de bakker zitten al gauw 600 calorieën.

5. Veel mensen proberen gezond te doen door een salade te halen. Let er echter op wat er in de salade zit, want je hebt ook zogenaamde fastfood salades. Hier zit vaak een vette dressing doorheen en allemaal verstopte dikmakers, zoals croutons en kaas. Ze worden dan wel verkocht als een ‘gezonde keus’, maar dat is het dus niet!

6. Broodvarianten met kaas zijn ook zo’n boosdoener. Kaascroissants, pizza, kaasbroodjes, al dat soort broodjes kun je maar beter niet eten als je op de lijn let. Er is helemaal niets gezonds aan en het doet ook niets goeds voor je. Af en toe een pizza of een broodje eten met gesmolten kaas moet natuurlijk kunnen, als het maar bij ‘af en toe’ blijft.

7. Cocktails (met alcohol) zijn ook funest voor je lichaam. In plaats van één cocktail (ligt natuurlijk wel een beetje aan de ingrediënten) kun je net zo goed een dubbele cheeseburger van de McDonalds halen.

8. Hotwings zijn o-zo lekker, maar ook o-zo slecht voor je. Zeker die van de KFC met paneermeel om de buitenkant zijn erg. De wings zitten vol boter, zijn ook nog eens gefrituurd en er zit vaak een vette hete saus overheen. Eén hotwing bevat zo’n 80 calorieën, dus reken maar uit wat er in een hele ‘bucket’ zit…

Celebrity Tweets 25-11-2013.

Ook Nicky Hilton geeft zich wel eens over aan stuk pizza

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties