0

meest populaire modellen 2013 150Nog twee dagen en dan is dit jaar alweer afgelopen en gaan we het gloednieuwe 2014 in. Niet zo gek ook dat de lijstjes over wat er allemaal hot or not was in 2013 uit de lucht komen vallen en dat biedt toch aardig wat overzicht in de altijd drukke modewereld.

Nu kunnen we namelijk precies zien welke modellen het meest populair waren afgelopen jaar en dan blijkt maar weer eens dat ons kleine landje het helemaal niet slecht doet op gebied van de mooiste modellen. Maar liefst drie Nederlandse beauty’s halen het tot het top tien lijstje en dat is toch best een prestatie.

Saskia de Brauw is het hoogst geëindigd  op nummer acht, gevolgd door Doutzen Kroes op nummer negen en Bette Franke sluit het rijtje af met nummertje tien. Helemaal bovenaan staat het Britse model Edie Campbell en Angel Karlie Kloss is goed voor een tweede plaats. Wie er verder nog in het lijstje staan? Ook Joan Smalls, Anja Rubik en onze vriendin Cara Delevingne bemachtigden een felbegeerd plekje.

Saskia de Brauw

Saskia de Brauw

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Bette Franke

Bette Franke

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties