0

150In Nederland hebben we Danie Bles, zusje Chantal, Fred van Leer en Jetteke van Lexmond. Er zijn natuurlijk ontzettend veel meer goede stylisten, maar in Nederland bepalen maar een handjevol de looks die wij bij BN’ers op de rode loper zien.

Toegegeven, die rode loper van ons stelt ook misschien niet zo veel voor. We hebben hier geen Oscars en Grammy’s zoals in VS. Daar kan het dragen van dé jurk je bombarderen tot een fashion icoon, maar denk maar niet dat de sterren hun look zelf samenstellen. Achter elke jurk zit een stylist en aangezien er honderden miljoenen mensen kijken naar de rode lopers van de Oscars, kan het dragen van een bepaalde jurk ook bepalend zijn voor iemands carrière.

Vanity Fair heeft daarom de allerbeste, spraakmakende en vooral meest invloedrijke stylisten van Hollywood op een rijtje gezet. Wie zit er bijvoorbeeld achter Sienna Miller’s boho chic stijl? En wie kiest die prachtige jurken voor Julianne Moore elke keer weer uit? Wij hebben hieronder de top 10 voor je op een rij gezet. Spoiler alert: Rachel Zoe staat niet in de top 10!

Ben je benieuwd op welke plek zij wel staat? Klik dan voor de rest van de top 25 hier

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties