0

home office 150Lekker lang onder de douche staan, geen onnodige praatjes als je net op werk bent… Wij geven jou deze en nog 7 redenen om van je huis ook je werkplek te maken.

Benieuwd? Kijk dan hieronder waarom thuis werken ideaal is.

1. ‘Uitslapen
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je tot 11 uur in je bed gaat liggen ronken, maar dat ene uurtje langer slapen is zó fijn!

2. Rustig ontbijten
Niets is irritanter dan je dag gehaast beginnen. Snel je ontbijt naar binnen proppen, gaat meestal gepaard met je sleutels vergeten en een ladder in je panty. Als je thuis werkt, kun je lekker op je gemak je koffie drinken én op tijd op werk komen. Heerlijk!

2. Overdag sporten
We doen het allemaal wel, maar sporten in de avonduren komt niet altijd goed uit. Ten eerste is de sportschool op dat tijdstip altijd bomvol en ten tweede ben je de helft van je avond kwijt. Door thuis te werken kan je even een half uurtje rennen of naar de sportschool en heb je weer alle energie om door te gaan.

3. Je eigen lunch
Thuis lunchen heeft meerdere voordelen. Het is goedkoper, het is gezonder, en het allerbelangrijkst: je kan het eten waar en wanneer je wilt.

4. Geen collega’s
Deze wordt misschien gebruikt als tegenargument voor thuis werken, maar vriendinnen hebben we al genoeg en de ongemakkelijke lift scenes elke ochtend gaan we ook zeker niet missen!

6. Muziek op de achtergrond
Werken kan af en toe ook best frustrerend zijn en niets lucht dan meer op dan keihard meezingen met je favoriete song.

7. Je kan de hele dag in je pyjama blijven 
Do we need to say more?

  • home office 500

www.pinterest.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties