0

coffee3 150Je weet stiekem natuurlijk wel dat je er onnodig bakken met geld aan uitgeeft, maar iets aan koffie buiten de deur halen is erg verslavend. Het helpt natuurlijk ook niet mee dat tegenwoordig de ene na de andere leuke koffiespot uit de grond wordt gestampt. Wij snappen jou helemaal en geven je 6 redenen waarom het heel begrijpelijk is om elke dag een dubbele latte buiten de deur te scoren.

Wil je weten welke redenen? Kijk dan hieronder!

1. De koffie op je werk is niet te drinken
No offense people!

2. Het is de perfecte date voor in het weekend
Met je vriendinnen of met een leuke man: een koffietje drinken kan net zo gezellig, als romantisch zijn. Bovendien kun je bij een slechte date binnen een uur weer buiten staan.

3. Het smaakt beter als het door iemand anders wordt gemaakt
De wetenschappelijke onderbouwing hiervoor hebben we nog niet kunnen vinden, maar het is echt zo.

4. Het is een goede plek om leuke mannen te ontmoeten
Als de koffietent waar jij je koffie haalt een beetje goed is, staat er meestal een rij en die rij is de perfecte spot om net even wat langer oogcontact te maken met die man naast je. Check wel altijd even of zijn vriendin niet al aan een tafeltje zit!

5. Het geeft je een excuus om achter je bureau vandaan te komen
Roken is zó 2012, maar daardoor ga je wel minder snel even een frisse neus halen. Door je dagelijkse koffiepauze kan je even uitwaaien.

6. Zonder kom je de dag niet door
Sommige mensen roken, anderen shoppen hun hele salaris maandelijks weg, jouw verslaving is een dubbele cappuccino met sojamelk. So what!

  • coffee3

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties