0

Chiara Ferragni halslijnen 640Het schoonheidsideaal omtrent borsten schommelt een beetje heen en weer: van natuurlijk en klein tot neppe ‘porno tieten‘. Eens in de zoveel tijd verandert wat er ‘in’ is, maar het feit blijft dat je (behalve een operatie natuurlijk) niks aan de grote van je buste kan doen.

Vind jij dat je eigenlijk te kleine boobs hebt en zou je ze graag wat groter zien, bedenk dan dat er ook voordelen aan een enigszins platte borst zitten. Drie hartstikke fijne voordelen zelfs. Hieronder hebben we ze even op een rijtje gezet, zodat je ze kan gebruiken als een hart onder de riem!

1. Halslijnen zijn nooit een probleem 
Met een kleine buste maakt het niet uit wat voor een halslijn je shirtjes hebben, een boothals, diepe V of juist hooggesloten, je kan ze allemaal rocken zonder dat je twee vriendinnen in de weg zitten.

2. Een sexy back zonder zorgen 
Houd je van een jurkje met open rug? Dan hoef je je met bescheiden borsten geen zorgen te maken over een te zichtbare side boob of heen en weer schommelende borsten.

3. Free the nipple 
En het grootste pluspunt van allemaal: no-bra dagen zijn een stuk fijner en minder opzichtig, wat weer meewerkt bij het dragen van rare halslijnen en backless topjes.

Overtuigd? Wij hopen van wel! En anders hebben we hier wat bewijs van Chiara Ferragni, die laatst nog op haar Snapchat ‘zeurde’ over haar kleine borsten in vergelijking met die van haar zus.

  • Chiara Ferragni halslijnen 4
  • Chiara Ferragni halslijnen 1
  • Chiara Ferragni halslijnen 3
  • Chiara Ferragni halslijnen 2
  • Chiara Ferragni halslijnen 5

(Beeld: www.instagram.com/chiaraferragni)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties