0

leuke originele chanel tassen 150Elke fashionista droomt stiekem van een Chanel tas en dan het liefst een Boy Bag of de 2.55 (Timeless Classic). Maar er zijn nog zo veel meer begeerlijke Chanel tassen!

Wat te denken van de wereldbol, de tas in de vorm van een parfumfles en de matroesjka? Natuurlijk zijn er ook leuke varianten gemaakt op de Timeless Classic. Wij zochten de leukste Chanel tassen voor je op en zetten ze op een rijtje.

Bekijk ze hieronder! Welke is jouw favoriet?

leuke en originele chanel tassen 1 leuke en originele chanel tassen 2 leuke en originele chanel tassen 3 leuke en originele chanel tassen 4 leuke en originele chanel tassen 5 leuke en originele chanel tassen 6 leuke en originele chanel tassen 7 leuke en originele chanel tassen 8 leuke en originele chanel tassen 9 leuke en originele chanel tassen 10 leuke en originele chanel tassen 11 leuke en originele chanel tassen 12 leuke en originele chanel tassen 13 leuke en originele chanel tassen 14 leuke en originele chanel tassen 15 leuke en originele chanel tassen 16 leuke en originele chanel tassen 17 leuke en originele chanel tassen 18 leuke en originele chanel tassen 19 leuke en originele chanel tassen 20 leuke en originele chanel tassen 21 leuke en originele chanel tassen 22 leuke en originele chanel tassen 23 leuke en originele chanel tassen 24 leuke en originele chanel tassen 25

www.chanel.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties