0

150x150Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij als fashionista geen dag zonder je iPhone kan en verslaafd bent aan social media en natuurlijk ook aan onze I Love Fashion News app. Krijg jij het al benauwd als je jouw telefoon niet binnen handbereik hebt? Dan is deze actie echt iets voor jou!

En als je zo vaak gebruikt maakt van je iPhone wil je natuurlijk wel dat hij er een beetje leuk uitziet. Dat standaard zwarte of witte kleurtje gaat op een gegeven moment ook vervelen. Gelukkig kun je met Colorswitch snel en makkelijk je telefoon een upgrade geven.

De speciale stickers sluiten perfect aan en steken jouw iPhone binnen no time in een nieuw jasje. Ze zijn vervolgens ook weer heel makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten, zodat je snel weer kan switchen naar een andere kleur of print. En met zo’n grote collectie is er altijd wel een sticker die perfect past bij jouw stijl.

Zie jij een nieuwe outfit voor je iPhone ook wel zitten? Wij mogen iemand heel blij maken met een jaar lang gratis Colorswitches ter waarde van €360!

Klik hier om mee te doen aan deze actie. De winactie loopt tot en met 19 november 2013 en winnaars zullen hier bekend worden gemaakt.

573x573

www.colorswitch.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties