0

Ook deze keer heb ik wéér 3 SUPER leuke hotspots voor jullie, in één van mijn favoriete steden, Antwerpen! Benieuwd? Lees snel verder!

Damoy
Florence Cools is een jonge fashionista met een passie voor mooie en nieuwe merken die ze koopt voor haar multibrand fashion store genaamd Damoy en haar webshop www.damoyantwerp.com. Geïnspireerd door de fashionsteden zoals Parijs, Londen, New York en Kopenhagen zoekt ze samen met haar partner partner Artur prachtige items uit. Ze laat zich inspireren door de Franse stijl maar houdt ook van bohémien of het minimalistische Scandinavische. Hier bij moet je denken aan merken zoals: Anine Bing, Iro, American Retro, Set, By Zoe en Designers Remix. Ze houdt vooral van tijdloze basics en musthave pièces, iets waar ik zelf ook voor sta! Bijzonder is dat ze haar klant echt thuis wil laten voelen. Florence wil dat haar klanten de winkel zien als one-big closet waar je lekker in mag rommelen! Dé ideale winkel voor basics, key-items en opvallende accessoires. Damoy haalt de Europese mode naar Antwerpen! En check vooral haar zeer succesvolle Instagram (@damoyantwerp) waar ze dagelijks nieuwe looks plaatst! Must-see!

Groendalstraat 24
2000 Antwerpen
www.damoyantwerp.com

Damoy Winkel in Antwerpen
Damoy Winkel in Antwerpen

Damoy Showroom in Antwerpen
Damoy Showroom in Antwerpen

Tinsel
Begin je dag goed bij Tinsel aan de Vlaamse Kaai (’t Zuid). Deze bruisende wijk staat bekend als een van de hippe wijken van Antwerpen. Je kunt bij Tinsel heerlijk ontbijten, lunchen of koffie drinken. Een gezellig en klein vintage zaakje met een mix-and-match interieur van verschillende stoelen, tafels en accessoires, super vriendelijk personeel én een groot terras! Hier kun je ’s zomers heerlijk in de zon zitten met je latte. Ze hebben een aantal verschillende ontbijt- en brunch combinaties met de heerlijkste broodjes die bijzonder belegd zijn. Maar ook voor pancakes, super healty salades én voor bijzondere taartjes ben je aan het juiste adres! Hoe leuk?!

Vlaamse Kaai 40
2000 Antwerpen
www.tinsel.be

Tinsel in Antwerpen

Tinsel in Antwerpen
Tinsel in Antwerpen

Houben
In deze prachtige multi-brand store vindt je de mooiste merken zoals Chloé, Céline, Nini Ricci, Christopher Kane, The Row, Loewe en Comme des Garcons. Maar Huiben staat ook open voor minder bekende en jonge designers. De collecties zijn voornamelijk afkomstig van Japanse designers zoals Junya Watanabe en Sacai en dat maakt deze boetiek ook zo bijzonder. Naast dat ze kleding verkopen hebben ze ook tassen, schoenen en accessoires! Dus voor een Chloé of Céline dream-bag kan je hier even weg kwijlen… Natuurlijk is dit niet voor iedereen betaalbaar, vandaar dat Houben ook een Outlet & Basics heeft, gevestigd op de Steenhouwersvest 46! Daar wordt designerkleding verkocht van oudere collecties tegen een heel fijn prijsje! Zeker een kijkje waard!

Maria Theresialei 17-19
2018 Antwerpen
www.houben-antwerp.be

Houben in Antwerpen
Houben in Antwerpen

See you next time! X L

Tekst en beeld: Lonneke Nooteboom

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties