0

Masterclass-2-1Even een huishoudelijke mededeling. Op veler verzoek is de Masterclass van Annic verplaatst van zaterdag 21 september naar zaterdag 2 november! Mocht je er dus deze zaterdag niet bij kunnen zijn, maar wel heel graag de Masterclass bijwonen? Dit is je kans!

Als er iemand is die alle in’s & outs weet op het gebied van ondernemen, dan is het wel I Love Fashion News eigen founder & director Annic van Wonderen.

Annic is ondernemer in hart en nieren. Vier jaar geleden begon zij met I Love Fashion News en inmiddels is deze site uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen(!) bezoekers per maand. Hoe Annic dit is gelukt zonder start kapitaal en zonder studie? Daar kom je maar op één manier achter en dat is tijdens deze Masterclass!

Ben jij een startende ondernemer of gewoon heel erg nieuwsgierig naar Annic van Wonderen en het succesverhaal van I Love Fashion News? Dan is deze Masterclass helemaal voor jou.

Wat kun je verwachten? Social Media, Netwerken, PR en marketing komen met concrete voorbeelden en tips voorbij. Na de Masterclass en de presentatie is er tijd om al jouw vragen af te vuren op Annic en op advocaat Marieke Neervoort die een licht schijnt op de juridische kant van het ondernemen. Marieke Neervoort, advocaat IE, media en reclame bij SOLV advocaten vertelt verder over merken, domeinnaam, handelsnaam en foto’s. Daarnaast geeft ze tips over nog veel meer onderwerpen die o.a. te maken hebben met privacy en e-mailmarketing.

Wil je bij deze Masterclass aanwezig zijn of meer weten? Klik dan hier voor de tickets of op onderstaande afbeelding.

07-Pssst-De-masterclass-tickets-zijn-te-bestellen-in-de-webshop-klik-op-de-afbeelding

www.ilfnshop.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties