0

Monique CollignonMonique Collignon is een bekende Nederlandse modeontwerpster die sinds haar afstuderen aan de Rotterdamse modeacademie flink wat heeft ontworpen. In eerste instantie waren dat collecties voor derden, maar nu heeft ze al jaren een eigen couture én ready-to-wear lijn. In 2013 ging zij echter failliet, maar met investering van buitenaf maakte zij een doorstart.

Morgenavond opent Monique Amsterdam Fashion Week en dát steekt bij haar schuldeisers na haar faillissement. Naar verluidt is de ontwerpster nog een grove 1 miljoen schuldig aan verschillende partijen. Die zijn hun geld kwijt, maar Monique zet ondertussen de bloemetjes buiten en lijkt de zware tijden te zijn vergeten. Daarnaast is een advocaat erachter gekomen dat er grote ‘extra’ geldbedragen zijn uitgekeerd aan Monique en haar man vlak voordat zij failliet ging.  

De advocaat leidt uit deze acties af dat Monique haar schuldeisers moedwillig niet heeft terugbetaald en hij is er klaar mee dat zij ‘tot op de dag van vandaag de slachtoffer rol blijft spelen en het brengt in de media dat het faillissement haar is overkomen en dat dit niet nodig was geweest’. Dit verhaal heeft zonder twijfel een staartje. 

  • Monique Collignon

(Beeld: www.facebook.com/pages/MC-Monique-Collignon)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties