0

Het Britse Koningshuis weet van aanpakken, ze zijn bezig met gerechtelijke stappen tegen de Franse tabloid Closer, die vorige week de topless foto’s van Kate Middleton publiceerde. En voor deze zaak hebben ze niet zomaar iemand in de arm genomen.

Aan Kates zijde zal advocaat Aurélien Hamelle staan, die ook op zijn CV mag noteren dat hij John Galliano verdedigde nadat de designer was gearresteerd wegens racistische uitspraken tijdens een dronken bui.

De eerste aanklacht tegen Closer is inmiddels ingediend. Het schijnt dat Kate en William een flinke schadevergoeding eisen en zich zelfs hard maken voor het geheel opheffen van het blad. Fijn dat ze zo’n professional in de arm hebben genomen, al moeten ze niet vergeten dat deze advocaat de zaak omtrent Galliano verloor, waardoor de modeontwerper €17.500,- moest ophoesten.

Of het Britse Koningshuis ook stappen gaat ondernemen tegen het Ierse blad Daily Star en het Italiaanse magazine Chi, die de foto’s ook hebben gepubliceerd, is nog niet bekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

John Galliano verloor zijn rechtzaak

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties