0

american apparel campaignDe kledingketen American Apparel is altijd al veel in het nieuws geweest door de pikante en spraakmakende campagnebeelden die zij gebruikten. De laatste tijd gaat het echter vaker over de inmiddels ex-eigenaar van het all American merk.

Sinds het ontslag van Dov Charney als CEO bij het door hem opgerichte American Apparel heeft hij zijn bedrijf niet met rust gelaten. Terwijl de huidige werknemers het merk proberen te redden van de ondergang, loopt Charney hen voor de voeten. Met een jaarlijkse meeting tussen het bedrijf en zijn aandeelhouders op komst, probeert Charney zoveel mogelijk aanwezigen bij die meeting te beïnvloeden met zijn ideeën over de toekomst van het verlies lijdende bedrijf. In zijn visie staat Charney uiteraard zelf weer aan het roer.

American Apparel had genoeg van Charney en heeft bij de rechter een straatverbod aangevraagd. De rechter heeft dit verzoek ingewilligd en de voormalig CEO van het bedrijf is zo gedwongen om zijn mond te houden. Het blijft natuurlijk de vraag of Charney dat ook daadwerkelijk doet…

  • american

(Beeld: www.americanapparel.net)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties