0

Ons land is weer een heerlijk luchtje rijker. Het Nederlandse accessoiremerk Fab. heeft haar eerste parfum, genaamd Fabelle, gelanceerd! ILFN’s Monique was erbij.

Vanaf begin november is het parfum verkrijgbaar in alle 92 filialen van Douglas en in de Fab. Flagship store in de 9 Straatjes in Amsterdam.

De inspiratie voor de geur is ontstaan in Parijs in samenwerking met de ‘neus’ en ontwikkelaar van de Givenchy geur. De frisse, licht zoete geur staat voor de onafhankelijke en krachtige vrouw. Ze is ambitieus en streeft ernaar haar droom waar te maken. Deze elementen komen terug in Fabelle. Fabelle heeft als basis een honing element welke is uitgebreid met een regenboog aan frisse bloemextracten. Dit maakt Fabelle een verleidelijke geur met een scherp randje. Precies waar het merk voor staat!

Het ontwerp voor de fles is tijdloos door zijn eenvoud. Bijzonder is de zachtroze leren band om de fles heen, die tevens te gebruiken is als armband! Aan de band hangt een gouden hartje, het trademark van Fab. De 50 ml flacon is vanaf begin november uitsluitend verkrijgbaar bij Douglas, de Fab. Flagship store en www.fab.nl ter waarde van € 44,95.

Fabelle is een friszoete geur

Het campagnebeeld van Fabelle

De roze aankleding kun je dragen als armband.

Bij de lancering werd Franse muziek gespeeld. Leuk!

Tijdens de launch werden heerlijke theetjes geschonken.

Fab. eigenaresse Fabienne met haar eerste geur!

www.fab.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties