0

william 150Onlangs is de Apple Watch groots gepresenteerd aan de wereld en wij smulden ervan. De Apple Watch Edition is exorbitant duur, maar wat een juweeltje! Na de release was het natuurlijk aftellen tot er concurrenten op de markt zouden komen.

Bij Gucci denk je niet direct aan into the future achtige accessoires. Tóch heeft het merk op een persconferentie aangekondigd een smart watch te lanceren. Het horloge dat onderdeel is van de Gucci Timepieces collectie is in samenwerking met, jawel, Will.I.Am van The Black Eyed Peas ontwikkeld

Het horloge kan alles wat je van een smart watch verwacht: bellen, e-mailen, sms’en, muziek opslaan, foto’s bewaren, het heeft een fitness tracker én een Siri-achtige personal assistant. Groot voordeel van het horloge is dat hij onafhankelijk is van een bestaand besturingssysteem (iOS, Android of Windows).

De bedoeling is dat het horloge stijl en technologie mixt, we zijn benieuwd of dat ze gaat lukken! Tot op heden zijn alleen onderstaande beelden van het horloge vrijgegeven. Will.I.Am postte ze onder andere op zijn Instagram.

  • iam 500
    @iamwill: "i.am+ music on my wrist GUCCI GUCCI GUCCI"
  • i am 500 2
    @iamwill: "i.am+ GUCCI GUCCI GUCCI"

(Beeld: www.instagram.com/iamwill)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties